Sollagret AB är registrerat under organisationsnummer 559324-8874 och är en svensk webbutik som riktar sig mot personer som är ute efter att hitta allt som kan tänkas behövas för en solcellsanläggning till det absolut billigaste priset. Vi erbjuder allt material du kan tänkas behöva för att du ska kunna investera i en anläggning till ditt hem.  

Vi grundades i början av sommaren 2021 med medarbetare från olika håll i branschen. Vi har alla stor erfarenhet inom solenergi och har arbetat med det under olika förhållanden i många år. Vår målsättning är att få fler att intressera sig för förnybar energi och hjälpa folk med en grön omställning.

Det ekonomiska incitamentet för solel har aldrig varit större, och Sollagrets ambition är att erbjuda det bästa fabrikaten till de bästa priserna. Därför gömmer vi inte heller vår prissättning bakom en inloggningsvägg. 

Vi erbjuder leverans till både privatpersoner och företag direkt till uppfart. Vi startade sommaren 2021 och har erfarenheter från flera håll i branschen. Vår målsättning är att kunna erbjuda komplett material till det bästa priset för att montera själv med elektriker eller anlita eget installationsföretag. Med hjälp av flera olika leverantörer, tillverkare och speditörer kan vi erbjuda de populära fabrikaten till fördelaktiga priser och kort leveranstid.

Vi tror starkt på att det ska löna sig att köpa solpaneler, så varför anställa någon som gör det åt en när man kan göra det själv? Sollagret erbjuder också hjälp från våra erfarna medarbetare ifall du skulle ha några frågor om din anläggning, tveka inte att skicka ett mejl!