Sollagret AB är registrerat under organisationsnummer 559324-8874 och är en svensk webbutik som riktar sig mot privatpersoner och företag som är ute efter att hitta allt som kan tänkas behövas för en solcellsanläggning. Vi erbjuder allt material från solpaneler, växelriktare, montagematerial och annat tillbehör. 

Sollagret AB grundades sommaren 2021 med medarbetare från olika håll i branschen. Vi har stor erfarenhet inom solenergi och arbetat inom branschen under olika förhållanden sedan 2018. Vår målsättning är att få fler att intressera sig för förnybar energi och hjälpa till med den gröna omställningen. 

Det ekonomiska incitamentet för solel har aldrig varit större, Sollagrets ambition är att erbjuda det bästa fabrikaten till de bästa priserna. Därför gömmer vi inte vår prissättning bakom en inloggsvägg utan det är öppet för alla. Vi erbjuder leverans direkt till uppfart. 

Vi tror starkt på att det ska löna sig att köpa solpaneler. Sollagret erbjuder också hjälp med att ta fram materiallistor från våra erfarna medarbetare ifall du skulle ha några frågor, tveka inte att skicka ett mejl till oss på kontakt@sollagret.se. 

Du kan även ringa till vår växel under vardagar mellan 10:00 - 16:00 

Växel: 08 669 82 33