Sollagret AB, är en svensk webbutik registrerat under organisationsnummer 559324-8874 och levererar material inom solenergi. Vi riktar oss mot privatpersoner och företag som är ute efter att hitta material till solcellsanläggningar. Vi erbjuder allt från solpaneler, växelriktare, montagematerial och annat tillhörande material för den som installerar. Sollagret AB installerar inga solcellsanläggningar eller batterier. 

Sollagret AB grundades sommaren 2021 med medarbetare från olika håll i branschen. Vi har stor erfarenhet inom solenergi och arbetat inom branschen under olika förhållanden sedan 2018. Både nyckelfärdiga lösningar, projektering och försäljning av material. Vår målsättning är att få fler att intressera sig för förnybar energi och hjälpa till med den gröna omställningen genom att tillhanda hålla bra information samt möjlighet att beställa material till förmånliga priser. 

Det ekonomiska incitamentet för solel har aldrig varit större, Sollagrets ambition är att erbjuda det bästa fabrikaten till de bästa priserna. Därför gömmer vi inte vår prissättning bakom en inloggsvägg utan det är öppet för alla. Vi erbjuder leverans direkt till uppfart eller ombud. 

Vi tror starkt på att det ska löna sig att köpa solpaneler. Sollagret erbjuder också hjälp med att ta fram materiallistor från våra erfarna medarbetare ifall du skulle ha några frågor, tveka inte att skicka ett mejl till oss på kontakt@sollagret.se. 

Du kan även ringa till vår växel under vardagar mellan 10:00 - 16:00 

Växel: 08 669 82 33